Vastgoedbelegger

Ik heb de laatste tien jaar een compacte, diverse vastgoedportfolio opgebouwd die een mix is van commercieel en residentieel vastgoed. Een mensgerichte omgang met huurders staat voor mij hierin centraal: goed verhuurderschap.

Een van de locaties is Villa Veritas in Zuidhorn: een kleinschalig, duurzaam gebouwd appartementencomplex met zes woningen. Zie de portfolio voor meer informatie.

Over goed verhuurderschap heb ik vorig jaar een artikel geschreven in Steengoed, periodiek van de vereniging Vastgoed Belang. Ik vond dat er hiervoor in de vereniging te weinig aandacht werd gevraagd. Ik ben me zeer bewust van de negatieve beeldvorming omtrent verhuurders van huizen en voelde de behoefte om te beschrijven wat de voorwaarden zijn om een goed verhuurder te zijn.

Goed verhuurderschap

De laatste jaren heb ik mij gericht op enkele projecten die alleen voor herontwikkeling in aanmerking kwamen, en die zodoende dus niet starters of andere kopers beconcurreerden. Momenteel is dat De Alkenaer in het centrum van Alkmaar, dat we herontwikkelen naar twee appartementen en een grote commerciële ruimte in de plint.

Villa Veritas, gezien vanuit de achtertuin