Tekstschrijver, redacteur en publicist

Vroeger was het Woord voor mij het hoogste goed, maar al geloof ik sinds 2000 niet meer, de fascinatie voor woorden is gebleven. Ik schrijf teksten. In opdracht, voor mezelf, voor eigen bladen: een breed scala.

Hoe tref je de juiste toon en overtuig jij je klanten? Ik sta je hierin graag terzijde.

Ik heb veel ervaring met de volgende soorten content:

 • brochures
 • (digitale) nieuwsbrieven
 • video’s
 • webteksten
 • content voor social media
 • manuscripten
 • rapportages
 • speeches
 • eindredactie
 • interviews
 • bedrijfsbladen
 • achtergrondartikelen

Ik maak deze tegenwoordig vaak samen met redacteuren van Stip Media. Als ik iets voor je kan betekenen op dit gebied, bel me dan eens voor een vrijblijvende kennismaking! Het cliché zegt: “Content is king”. Maar het is in deze digitale tijd wel een wetmatigheid. Juist ook door onze ervaring met bladen maken en uitgeven zijn we op allerlei manieren bezig met content en het vinden van onze doelgroep. Die expertise zetten ik en ons team graag in voor klanten met leuke projecten.

Ik werk(te) onder meer voor: Gemeente Amsterdam, Catawiki, RUD NHN, Schouten & Nelissen, Boekwinkeltjes en Segesta.

Publicist
Los van mijn werk als (hoofd)redacteur en tekstschrijver ben ik ook actief als onderzoeksjournalist en publicist. Eerder dit jaar verscheen Armoede, een persoonlijk verhaal en dit najaar komt Zeldzaam Ziek, een essay uit. Begin 2023 verschijnt een studie over de woningmarkt, dat bedoeld is als laagdrempelige inleiding op de vele brandpunten op dit belangrijke maatschappelijke gebied. Een voorproefje vormt dit artikel in Steengoed.